miercuri, 20 iulie 2011

Conversation with my mother

Se pare ca azi am o zi proasta. De cosmar. Din cauza mamei. Se pare ca azi n’o sa ies cu Danny. Rahat. Ca ea trebuie sa vina acasa mai repede decat trebuia. Intotdeauna e asa. Face ea ce face si’mi interzice sa am un iubit, o relatie. La fel a fost cu Andrei si cu Ellu (mai ales cu el) si mai stiu eu cu cine… Urasc asta. La naiba, nu poate sa’mi interzica sa iubesc. Si in plus eu nu pot sa ma indragostesc si sa imi neg sentimentele. Drace! Doar n’o sa ma marit cu primul tip pe care o sa’l cunosc si o sa fiu virgina pana la casatorie! S’o lasam balta cu ideile astea de babalac.
M’am saturat sa mint si sa ma ascund. M’am saturat de tot rahatu’ asta.
M’am saturat sa fiu fiica perfecta! Din 20 aprilie fac asta si mi’a ajuns! Mi’e greata sa ma chinui sa’mi iasa toul bine, sa iasa pe placul ei!
Eu nu vreau sa fiu fata buna, cuminte, bla bla bla. Nu’mi sta in fire.
M’am saturat sa muncesc din greu ca totul sa fie bine intre mine si mama. Stii ce o sa fac? O sa fug departe de toate. Da, fug. Fug si refuz sa lupt. Fug de responsabilitati, de tot. Capitulez. Ca o lasa, ca o fricoasa. Mi’a ajuns. N’o sa pot s’o schimb pe mama niciodata, la fel cum nici eu n’o sa ma schimb.

2 comentarii:

  1. mamele sunt dificile Ella. mie mi s-au reprosat lucruri grele si mi s-au spus vorbe urate pt ca trecuta de 18 ani, aproape ajunsa la 19 am un iubit si stateam mult cu el inainte sa plece in afara. am incercat la fel ca tine sa fac pe copila cuminte si draguta dar tot n-a fost de ajuns. asa ca asculta, si nu te mai chinui. fii cine esti si poarta-te ca atare. nu o supara dar nici nu-i face pe plac. e mai bine. nu trebuie sa capitulezi, trebuie sa lupti pt tine! atat! pt tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. vorbesti.. frumos .. inteligent.. de aia imi esti draga >:D< iti voi asculta sfaturile, promit. o sa continui sa lupt chiar si atunci cnd voi simti k nu are rost deloc :)

    RăspundețiȘtergere