miercuri, 27 iulie 2011

El si ea.

- Dragostea ma face sa simt o beatitudine inimaginabila, a spus ea grav. Sunt dependenta de frumusetea colturilor buzelor tale, de asprimea moale a buzei tale superioare, de surasul tau obraznic...
Ea ii mangaia incet obrajii. Zabovea asupra gropitelor crestate in ei. El o tinea de talie si o privea plin de dragoste. Isi apropia buzele de coltul gurii ei si astepta. Nu o saruta. Doar isi freca incet buzele de moliciunea buzelor ei. Ea, docila, ii mangaia parul aspru si se abandona in saruturile lui sirete.
- Spune'mi... ce e visul? l'a intrebat ea.
- Visul e ceea ce traiesc eu cu tine, fata draga. E efemer, pare ireal, dar e mult prea frumos ca sa'l lasi sa treaca pe langa tine fara sa'l atingi.
- Si cum se poate gusta din vis?
- Uite'asa! a raspuns el lacom muscand'o de lobul urechii. Ea s'a smucit si s'a miscat agitata sub el. Respiratie lui calda s'a lovit de gatul ei, iar ea si'a odihnit mana in parul lui. Se afla in bratele lui, acolo unde ii era locul.
- Stii de ce te iubesc eu? Pentru ca esti un nesuferit!
Zambetul lui obraznic a facut'o sa rada zgomotos.
- Esti frumoasa, i'a soptit el.
- Esti bleg!
- Te iubesc!
- Stiu... O lume'ntreaga stie...
- Iubito...
- Prostutule...
El ii alunga toata frustrarile, ii calma toti dracii din cap, o facea sa pluteasca in universul fericirii si al zambetelor fara cusur. Era al ei.
Picioarele ei goale au inconjurat trupul lui cald. Ii privea liniile fetei si isi purta incet mainile pe spatele lui. Obrajii ei rumeni, ochii ei stralucitori, buzele ei umede si respiratia ei calda si sacadata dovedeau faptul ca e fericita. Si el era fericit. Se simtea ciudat de bine in asternutul acela, hranindu'se cu saruturi si mangaieri simple.
Au adormit dupa o imbratisare franta. Nu au facut sex. Doar au stat imbratisati, au vorbit, s'au sarutat, s'au iubit. Oricum, pentru ei sexul nu exista. Exista doar acea impletire perfecta a corpurilor, acea miscare armonioasa completata de soapte fara inteles. Pentru el si ea coltul de rai exista. In sufletele lor mistuitoare.

2 comentarii:

  1. atat de...n-am cuvinte. s-a intamplat in realitate,nu? minunat! observ ca esti fericita. imi place >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, asta nu s`a intamplat.. asta e pur si simplu rodul imaginatiei mele.. am combinat amintiri cu fantezii, cu detalii, cu cuvinte, cu stari de spirit ciudate si ametitoare...
    si sunt fericita.. chiar sunt :)
    multumesc pentru complimente. inseamna mult pentru mine >:D<

    RăspundețiȘtergere