sâmbătă, 22 octombrie 2011

Cred ca m'am indragostit...


Tu.. Copile... Uite ca ai reusit sa imi faci ceva, nu stiu ce.
Stiu doar ca intre noi se afla o imensa atractie sexuala, ca de fiecare data cand ma saruti pur si simplu nu ma pot controla. Mintea mea o ia razna, mainile mele nu isi gasesc locul, devin posesiva, musc, dezbrac, trag de par, zgarii, innebunesc de placere.
E de ajuns sa ma saruti doar o data, ca focul dinauntrul meu sa se dezlantuie. E de ajuns sa iti freci barba de pielea mea, e de ajuns sa ma atingi, sa ma mangai tandru la inceput si apoi din ce in ce mai salbatic. E de ajuns sa iti freci pielea de a mea, sa iti simt mainile calde pe corpul meu. E de ajuns pentru a'ti raspunde. E de ajuns pentru ca instantaneu mainile mele surprinzator de reci poposesc pe corpul tau, prin tot felul de locuri.
Iubesc modul in care corpurile noastre se misca. Armonios, egal, perfect, sincronizat. Iubesc oboseala pe care o simt dupa ce se intampla toate astea. Iubesc faptul ca tu nu obosesti, ci continui sa ma saruti si sa ma atingi.
Iubesc momentele in care stam unul langa altul si tu imi iei dintr'o data mana si o tii in mainile tale; apoi o mangai si nu ii mai dai drumul.
Mi'ai spus de patru ori ca sunt frumoasa si de fiecare data am simtit nevoia sa iti mangai fata si sa iti strang corpul mai aproape de mine. Si... am facut'o! Alaturi de tine fac tot ceea ce simt ca vreau sa fac.
Fata de tine nu simt nici un pic de jena, pot sa'ti fac orice, poti sa'mi faci orice pentru ca imi place absolut totul. Simt ca ne cunoastem nu stiu de unde si ca am mai trait candva asa ceva.
Pun suflet in fiecare sarut, ma daruiesc total, dar... Ma aprind repede si ma sting la fel de repede. Asta nu inteleg. Nu inteleg cum in unele momente pur si simplu vreau sa nu iti mai dau drumul, iar apoi nu stiu...
Nu inteleg nici de ce ma trezesc noaptea si apoi imediat imi apari tu in minte.
Nu inteleg nici de ce am fluturasi, ba nu, molii, in stomac atunci cand simt ca mai putin si te vad.
Intre noi e o chimie aparte.
Imi place faptul ca noi comunicam. Ca vorbim despre orice. Si mai ales ca vorbim despre sentimentele noastre.
Cand ma saruti intrega lume dispare. Tot ceea ce simt in momentul ala sunt bataile inimii mele, buzele tale frecandu'se de ale mele, si dorinta intensificandu'se.
Stiu ca iti e frica sa fii ranit, dar si mie imi e frica. Dar iti promit ca nu o sa ranesc, iti promit ca o sa am grija de tine. M'am aruncat cu capul inainte in relatia asta si nu am nici o retinere. Vreau sa vezi ca imi esti drag. Si nu vreau sa suferi. Vreau sa te simti iubit.
De ce sunt cu tine? Ce simt pentru tine? Nu stiu cu exactitate. Stiu doar ca ma faci foarte fericita.

4 comentarii:

  1. tu te apropii de echivalentul in proza al poeziilor mele, si crede-ma asta e un compliment imens venind din partea mea si din partea oricui care imi cunoaste si apreciaza lucrarile

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ca l-ai gasit pe "the one". cine stie :>
    un baiat care te poate face sa simti atatea lucruri in acelasi timp nu merita lasat sa plece. tine-l aproape de tine si de sufletul tau. sunt fericita pt tine scumpo. meriti ceea ce primesti acum >:D< meriti toata dragostea din lume.:*:*:*
    hugs and kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Octa Khan iti multumesc pentru complimente. si ma bucur ca imi apreciezi munca. sa stii ca si mie imi place ceea ce scrii. e ceva ce.. caut. ceva ce ma inspira, ceva ce imi face placere sa citesc. ei bine, poate tocmai de aia nu prea suntem intelesi de ceilalti.. ignoranti.. pentru ca suntem altfel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da Crissu'le, si eu mi'am dat seama ca nu trebuie sa il pierd. pentru simplul fapt ca imi da gratis tot ceea ce are. si mersi :"> daca intradevar merit toata dragostea din lume inseamna ca e ceva de capul meu :D
    sper sa ai si tu parte de asa ceva.. sper sa fii si tu happy :) >:D<
    luv u, sista' :*

    RăspundețiȘtergere