vineri, 9 martie 2012

Trezeste-te la realitate!

Atunci cand iubesti, nu poti pretinde de la cineva ceva atata timp cat tu nu oferi nimic. Daca oferi totul, e alta poveste. Iubirea incalzeste si cele mai reci inimi, schimba si cei mai impasibili oameni, ii impinge la gesturi care nu le sunt caracteristice.
Trebuie sa intelegi cand sa te opresti (sau sa nu te opresti). Daca te resemnezi imediat cu infrangerea nu inseamna ca te`ai maturizat, te`ai detasat de tot si ai trecut peste o faza din viata ta. Trebuie sa te intelegi pe tine mai intai, apoi situatia, abia apoi trebuie sa decizi daca are sau nu rost sa te zbati pentru ceva. Abia in momentul in care te`ai impacat pe deplin cu tine poti spune ca esti linistit/a si ca ai trecut peste, pana atunci esti doar miserupist/a sau nu te chinui sa`ti fie mai bine. Inseamna ca nu`ti pasa de tine, de binele tau, si nu doar al tau. Nu uita ca, involuntar, mai tragi si alti oameni dupa tine; oameni carora le pasa si iti ofera tot ce au. Iar daca iti ofera tot ce au inseamna ca pretind si ei ceva de la tine.

Un comentariu:

  1. Vreau sa vorbim ^_^ Pur si simplu, filosofie. Am adaugat adresa postata la informatii, dar nu stiu daca este cea buna. Daca ai o alta adresa si vrei sa vorbim, da-mi tu add sau trimite-mi un mesaj/comentariu cu id-ul tau:)

    RăspundețiȘtergere