marți, 21 august 2012

Zeita din cafenea

Cat esti de frumoasa! Gura mea amuteste la vederea ta. Gura mea tanjeste dupa buzele'ti sapate'n piele. Ochii tai ca un ocean ma privesc mirati si cu o stralucire jucausa. Esti ba inocenta, ba salbatica. Dar mai mult salbatica. Ma privesti tacuta, cu un aer pervers si cu o tigara agatata de degetele tale lungi si subtiri. Degete de zeita. Din gura ta, care a format un O perfect, ies norisori de fum cafeniu.
Ma intrebi ceva, dar totul e inghetat in mine. In preajma ta uit totul. Zambesti si iti lipesti buzele de ale mele. Si'mi spui ca ma iubesti.
Cum poate sa iubeasca o fiinta perfecta pe un muritor de rand? Cum poti sa ma iubesti?
Din ce lume ai aparut si de ce te'ai oprit din zbor in bratele mele?
Iti pui varfurile degetelor pe degetele mele si incepi sa imi escaladezi palma. Ma privesti adanc in ochi si imi soptesti lucruri marunte, care imi hipnotizeaza simturile.
Strivesti mucul de tigara in scrumiera si apoi iti treci mana prin parul moale. Ma iei de mana si ma inviti sa ne ratacim printre oameni. Imi strangi usor mana in a ta. Ma privesti complice si te lipesti usor de mine.Te iubesc in fiecare secunda. Iti iubesc fiecare gest. Vrei sa fii zeita mea pe veci?


3 comentarii: