miercuri, 2 martie 2011

Nimeni.


Nimeni nu stie sa zambesca mereu. Nimeni nu stie cate lacrimi au cazut cand nimeni nu te-a vazut. Nimeni nu stie sa aduca un rasarit de soare in inimile tuturor doar cu un suras. Nimeni nu stie unde povestea ta se incheie. Nimeni nu stie cat de minunat e sufletul tau. Nimeni nu stie sa fie… ca tine.
Nimeni nu stie ca viata ta nu e chiar atat de roz. Nimeni nu stie ca te ranesti usor. Nimeni nu stie ca tu iti ascunzi suferinta. Nimeni nu stie sa te pretuiasca. Nimeni nu stie sa fie… ca tine.
Nimeni nu stie ritmul inimii tale. Nimeni nu stie cum e sa sfarsesti in intuneric. Nimeni nu stie cum e sa ai foc inauntrul tau. Nimeni nu stie fiecare stralucire din ochii tai. Nimeni nu stie cate lacrimi s-au topit pe buzele tale. Nimeni nu stie sa fie… ca tine.
Nimeni nu stie de cate ori ai cazut la pamant, dar te-ai ridicat, ai renascut din cenusa. Nimeni nu stie de cate ori ai simtit nevoia sa fii consolata dar nu a fost nimeni langa tine. Nimeni nu stie sa fie deosebita, asa cum esti tu. Nimeni nu stie sa fie… ca tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu