luni, 28 ianuarie 2013

Vreau ca imaginea asta sa ramana undeva. Nu o pun aici ca sa demonstrez ceva. O pun cu un singur motiv. Nu vreau sa se stearga si sa o pierd. Inseamna ceva pentru mine. Fara intrebari. Gata :)

11 comentarii:

  1. Pentru că eu incalc tot timpul regulile, voi adresa o intrebare : Ce înseamnă imaginea asta pentru tine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi'a fost trimisa de o veche prietena... :) inseamna mult(e).

      Ștergere
    2. Veche prietenă. E prima oară cînd întalesc cuvîntul "prieteni" în apropierea adjectivului "vechi". Eu prefer să folosesc "prieten din copilărie" sau pur şi simplu "amic". Prieten vechi sună pur şi simplu.... nu ştiu.. şters.

      Ștergere
    3. Pai e aproape o fosta prietena. Dar deja intram prea adanc.. Si tu esti doar un Anonim :)

      Ștergere
    4. Dar putem ieşi din anonimat, dar nu asta contează. Marele adevăr e că fiecare om, cît de bine l-ai cunoaşte, tot anonim îţi este. Nu ai cum să-i patrunzi în suflet. Cel puţin asta e concluzia pe care am tras-o eu, după 6 ani alături de o persoană pe care acum nu o mai recunosc. Dar vorba ta, intrăm prea adînc şi suntem nişte simpli anonimi. Iar acum, iar ma iau de exprimarea ta , "fost prieten?". Asta ce mai reprezintă, prieten care nu mai e prieten, prieten care nu mai e printre noi(doamne fereşte), fostă=ex? P.S: Îmi place că ai scris Anonim cu A mare . E bine să-ţi respecţi Anonimii, blogger fiind.

      Ștergere
    5. E complicata situatia cu acea prietena. Fosta prietena o pot numi, cred. Anonim iti este pana si cel mai apropiat om, dragul meu. Pana si tu iti esti anonim tie, pentru ca nu ajungi sa te cunosti niciodata cu totul. Si de ce nu te-as respecta? Din moment ce citesti ceea ce scriu si ai o parere... Meriti respect. Ca om, in primul rand :)

      Ștergere
    6. Suntem nişte simple personaje din desene animate.

      Ștergere
    7. Tot timpul am fost Tom, dar mi-am dorit să fiu Jerry. Probabil mă prinde mai bine această postură.

      Ștergere
    8. Hai mai bine sa fii tu, iar eu sa fiu EU. Fara masti si personaje :)

      Ștergere