vineri, 26 august 2011

Dragoste la prima vedere


Voi trata un subiect frivol: dragostea la prima vedere. Exista?
Dragostea la prima vedere este o fraza des intalnita, dar dificil de inteles. Se poate numi dragoste la prima vedere acea senzatie pe care o ai cand vezi o persoana de la care pur si simplu nu iti poti lua ochii. Si daca acea persoana nu e in jur, ochii tai o cauta neincetat.
Totusi... e o diferenta foarte mare intre a placea o persoana si a te indragosti de ea. E nevoie de timp ca sa te indragostesti cu adevarat. Inainte de toate doar placi, simpatizezi. Dragostea nu vine pe loc, imediat. E doar o iluzie creata de creier. "m'am indragostit...!" L'ai vazut doar odata si te'ai indragostit? Imposibil! Absurd! La prima vedere? La prima vedere inseamna doar sa vezi pe cineva si sa'ti placa cum arata, cum se imbraca si rar poti sa'ti dai seama cum vorbeste si gandeste pentru ca deh! e prima vedere nu prima conversatie. Dar sa zicem ca conversezi. "Buna!" "Buna!" "Georgica, incantat!" "Georgeta, incantata!" Te poti indragosti din asa ceva?
Tocmai de aia cred ca ar trebui sa se numeasca "a placea la prima vedere" nu "a te indragosti la prima vedere". Parerea mea.
Dragostea la prima vedere e o minciuna gogonata. Un cliseu absurd.

4 comentarii:

  1. in tot acest timp am ajuns la o concluzie. acea dragoste la prima vedere care eu personal o numesc atractie fizica pt ca ca asa cum ai spus si tu nu te poti indragosti daca nu cunosti, nu dureaza. tine cat tine insa nu e pt viata. cred ca acea iubire vesnica vine atunci cand intai cunosti persoana si abea apoi te indragostesti de ea.. parerea mea :D te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. pai aia incercam sa contest si eu. k acea "dragoste la prima vedere" e doar atractie fizica. e nevoie de mult mult timp pt a te indragosti cu adevarat.
    xoxo... gossipgrl8 :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai intai tre' sa aflam sigur daca exista dragoste. Iar daca exista, indiscutabil poate fii si la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. dragoste... hmmm.. pare un cuvant asa de simplu, dar totusi atat de complicat.
    exista dragoste! cel putin asa cred pana acum... nu sunt sigura daca o sa cred la fel peste cativa ani :)
    tu ce crezi? exista?

    RăspundețiȘtergere