sâmbătă, 6 august 2011

Ziua de azi a inceput bine. Fara evenimente. M`am trezit prea devreme si, cu ochii mari si parul ciufulit, m`am indreptat incet inspre calculator. M`am invartit aiurea pe internet si apoi s`a intamplat ceva despre care nu vreau sa povestesc aici.
Vreau sa spun doar un lucru... Prietena mea cea mai buna se simte rau. Da, cea mai buna! Asa a devenit in ultima vreme... Nu`mi pot explica de ce, dar in viata lucrurile cele mai bune sunt si inexplicabile. Deci... Ce vreau sa spun e ca mi`am dat seama ca daca pe ea o raneste cineva atunci si eu ma simt ranita. Nu ma simt bine deloc... Sunt trista, prost dispusa si... si.. chiar imi vine sa plang uneori... Din cauza neputintei pe care o simt in momentul ala... Pentru ca incerc sa fac ca totul sa fie bine, incerc sa o fac sa se simta bine, dar simt ca nu reusesc deloc... Ma rog, nu vreau sa o fac sa`i para rau pentru mine. Ceea ce vreau sa zic e ca... E ca tin mult la ea si nu suport sa o vad ca sufera. Nu stiu de ce... O sa incerc sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa o ajut sa uite. Desi nu prea ma pricep la asta... Vreau sa stie ca sunt alaturi de ea. Sunt aici pentru ea. Pot sa renunt sa vorbesc cu o lume intreaga ca sa vorbesc cu ea. Nu o sa ma las pana nu scot un zambet de la ea!
Azi am vorbit (cica am vorbit) si cu Ellu. Si imi parea cumva.. rece. I`am spus ca vorbeste ciudat... Si el continua sa vorbeasca asa. Nu stiu de ce m`a durut asta. Apoi i`am zis ca nu vreau sa vorbesc cu el daca vorbeste asa. Si a plecat... Chestia asta a pus capac la totul. M`a intristat cu totul.
Deci ziua de azi s`a dovedit a fi un rahat pana acum. Ma dor toate astea. Imi doresc sa nu mai intru pe internet pentru ca simt ca nu mai am motive sa intru.. Nu stiu ce e cu mine...

P.S. Suferinta celor dragi mie ma afecteaza si pe mine, insa suferinta unor simple cunostiinte ma amuza si imi umple mintea de infatuare pentru ca stiu ca va urma sa dau sfaturi distante, intelepte si folositoare. Suferinta celor dragi mie ma face sa ma implic emotional, astfel devenind incapabila de a spune ceva care sa'i ajute sa scape de durere.

4 comentarii:

  1. nu trebuie sa te lasi atat de afectata de problemele altora indiferent de cat de buni si gradi prieteni iti sunt.E mai bine si ii ajuti mai mult daca tu gandesti problema la "la rece" si daca te detasezi de ea,vei gasi mai multe rezolvari.Nu mai fi suparata,nu trebuie!Toti avem un rost,toti trebuie sa il gasim ! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sfaturi >:D<
    Chestia e ca nu pot sa nu ma las afectata... Asa e firea mea :D
    Nu mi`am gasit inca rostul :)) Dar o sa`l gasesc odata si odata... Am mult timp la dispozitie. Timpul vindeca totul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sa sti ca timpul vindeca totul ! si sa sti ca ai si tu un rost si ca probabil prietena ta e mandra sa te aibe..sa ai grija de tine ,si nu mai fi suparata >:D< nu merita...o viata ai,traieste-o! te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa incerc! multumesc inca odata >:D< sfaturile tale imi aduc un zambet pe buze :)

    RăspundețiȘtergere