vineri, 21 mai 2010

Unde muzica nu e, nimic nu e.


Mai oameni buni, ce intelegeti voi prin rock? Acuma pe bune, ce intelelgeti?? Ca sa fii in stare sa canti rock trebuie sa pui suflet, sa simti muzica, sa strigi din toti plamanii, sa convingi, sa le demonstrezi tuturor ca tu esti superstarul si criticatorul un rahat, sa ai prezenta scenica, sa sari, sa faci publicul sa innebuneasca, pur si simplu sa te manifestezi in stil rebel. Dar voi ce faceti cu rock`ul? Simplu: bataie de joc, copii.
Nu inteleg cum te poti considera un cantaret de rock daca tu stai pur si simplu inlemnit si spui niste versuri ca o poezie, mai mult soptit decat cantat, si zambesti inocent spectatorilor. Nu inteleg cum te poti considera chitarist daca stai ca o ,,pula bleaga" (scuzati`mi expresia) si doar dai cu ,,laba" in chitara.
Dar wait.. ca tu te consideri rock star! Patetic! Si tampitii sar ca nebunii si te idolatrizeaza tipand ca descreieratii: metaaaaaaal! Metal pe dracu`! Dar nu mai zic nimic fiindca de fapt asa ne reprezinta pe noi trupa de rock a scolii. Respect, baieti, dar aveti nevoie de talent (mult talent) ca sa ajungeti atat de sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu