miercuri, 14 martie 2012

Frangmente din "Cuvinte care vindeca"

M'au impresionat profund aceste fragmente. Ii multumesc autoarei de pe wordpress (http://irinaaiacoboae.wordpress.com/)ca le'a facut publice.

"Am fost în câteva locuri pe lumea asta, nu încă în toate unde mi-aş dori, dar singurul loc unde m-am simţit cu adevărat bine a fost unde eram bine cu mine însămi, oriunde ar fi fost locul acela exterior. Unde eram împăcată cu mine, conectată cu mine sau cu cei cu care eram, prin simpla prezenţă, prin cântec, vorbă sau tăcere. A alerga dintr-un loc în altul pe lumea asta este doar o căutare de sine, care poate veni oriunde şi e posibilă doar în mintea şi în sufletul fiecăruia. Oriunde ai fi, e un loc de regăsire, oriunde te-ai afla e un loc în care poţi să te conectezi cu tine însuţi şi atunci poţi să te conectezi şi cu Universul."

"M-a provocat să scot din mine toate resursele de care nu aveam habar că există în interiorul meu. Da, iubirea transformă pe cel care iubeşte, transformă radical. ….. Relaţiile umane sunt cele mai transformatoare. Ne imaginăm că ajungem la persoana iubită şi, de fapt ajungem în final la noi înşine şi la sursa de iubire. E mai simplu atunci când privim în oglinzile noastre decât în noi înşine."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu