joi, 21 iunie 2012

Lucrurile marunte te fac fericit

Sa vorbim despre fericirea pe care o simti intr'un moment mai special. Fericirea aia care apare ca o strafulgerare si iti umple ziua si sufletul de un sentiment inexplicabil. Fericirea de moment.
Astazi am fost la cinema. Am vrut sa ma uit la un film, nu am avut unul anume in cap, ci pur si simplu am vrut sa ma deconectez de realitate, de la toate prin intermediul unui film. Primul film care rula s'a numit Madagascar 3. Am luat bilet si am plecat din mall, ca sa revin la cinema cand urma sa inceapa filmul. Cand m'am intors am ramas surprinsa vazand cati copii erau la etajul 2 al mall'ului (unde se afla si cinematograful). Dupa 5 minute am realizat de ce erau atatia copii acolo: toti au venit sa se uite la animatia la care urma sa ma uit si eu, Madagascar.
M'am instalat pe locul meu din cinema si in jurul meu se auzeau doar voci subtiri, multe voci subtiri galagioase. Ma gandeam ca nu o sa pot sa ma uit la film pentru ca ei vor vorbi si vor avea reactii tipice copiilor cand merg undeva. Cand a inceput filmul li s'a spus sa faca liniste.
Filmul a fost asa de dragut, de frumos, de vesel. Pentru ca era in 3D, uneori aveai senzatia ca sunt aruncate anumite lucruri inspre tine. De fiecare data cand se intampla asta copii aveau o reactie atat de adorabila incat imi aduceau zambete. Nu au fost galagiosi, au fost doar cuminti si adorabili. Radeau atunci cand trebuia, erau mirati atunci cand trebuia, chicoteau la replici amuzante, se speriau si multe altele. M'am simtit copil din nou. La sfarsitul filmului am lacrimiat pentru ca m'am simtit foarte bine vizionand filmul, si mai ales vizionandu'l impreuna cu aproximativ 30 de copii.
Ceea ce am simtit in momentele alea a fost atat de special incat nu pot sa descriu in cuvinte. Am iubit copii, am iubit animatiile, am iubit lumea, am fost fericita. Fericire de cateva secunde. Fericire de nedescris. Fericire de'o zi. Fericire.

Un comentariu:

  1. Chiar ma bucur pentru tine . si ma bucur ca ai realizat acea mica bucurie de 2 ore (cat a durat filmul) . nu te cunosc. dar toti meritam sa fim fericiti dar tu in special :*
    take care ciudatzico :*

    RăspundețiȘtergere